“A” Menü
Választható meleg ételek chafing-ben:
- Parajos túrókrémmel töltött palacsinta lágy sajtmártással
- Pulykamell-medalionok Kodály módra,kapros-paprikás mártással és zöldséges rizzsel.
- Temesvári szárnyas-ragu (tejszínes, kapros, gombás, zöldbabos ragu) párolt rizzsel.
- Sertésborda bakonyi módra, vajas galuskával.
- Fokhagymás pulykacomb filé pirított gombás rizzsel.
- Sertésborda Budapest módra (kacsamáj, gomba, zöldborsó, lecsó) petrezselymes burgonyával.
- Hortobágyi húsos palacsinta.
- Sörrel,mézzel sült sertéscsülök hagymás parasztos burgonyával.
- Vörösboros-tüzes marhapörkölt pirított tarhonyával.
- Kolozsvári mini töltött káposzta tejföllel.
- Borjúpaprikás galuskával.
- Fokhagymás rablóhúsok nyárson sütve,fűszeres steakburgonyával.
- Tengeri halfilé sörtésztában sütve, sült burgonyával és tartármártással.
- Mediterrán lasagne parmesan-os sajtmártással. (vegetáriánus)
- Fokhagymás olíván pirított zöldségek bazsalikomos spagettivel. (vegetáriánus)
Hideg ételek
- Zalai rákkal töltött parajos haltekercs
- Zöldséges pulykamell rolád
- Brokkolival és camemberttel göngyölt sertés szűz
- Csabai kolbászos karaj
- Fűszeres fasírtgolyók
- Tatárbeafsteak konyhakerti zöldségekkel
- Füstölt csülökgalantin friss zöldségekkel és tormával
- Magyaros sajt-ízelítő
Kevert saláták
- Franciasaláta
- Majonézes hagymás burgonyasaláta
- Sajtos kukoricasaláta
- Vitamin saláta kapros-joghurtos dresszinggel
- Svédgomba saláta
Desszertek
- Édes aprósütemények 5 ízben
- Kemencés tejes-pite baracklekvárral
- Házi leveles rétes 3 ízben
- Vargabéles vanília sodóval
Gyümölcstál
- Idény gyümölcstál
- Péksütemények, kenyérfélék

“B”menü
Választható meleg ételek chafing-ben:
- Pulykamell-érmék erdei gyümölcsmártással, vajas burgonyapürével.
- Baconbe göngyölt csirkemell szallagok fokhagymás-brokkolis pennével.
- Fokhagymás kacsacomb párolt káposztával és magyaros tört burgonyával
- Harcsapaprikás túrós csuszával.
- Libamájrizottó.
- Zöldhalmi zsiványpecsenye pirított burgonyával
- Pirított jércemell csíkok tejszínes-vargányás tagliatellével
- Magyaros szűzérmék korongburgonyával
- Füstöltekkel töltött sertéskaraj sült burgonyával
- Eszterházy vadas marharagu, bundás-kenyér gombóccal
- Borókás vadragu erdei gombákkal és burgonyakrokettel
- Mandulás rántott sajt (vegetáriánus)
- Mediterrán lecsó (vegetáriánus)
Hideg ételek
- Gödöllői töltött csirkecomb
- Akácmézben érlelt mandulás pulykamellrolád
- Aszalt gyümölcsökkel töltött csirkemell
- Hideg kacsamáj saját zsírjával és kerti zöldekkel
- Füstölt lazacrózsák kaviárral és citrommal
- Mozzarella sajtgolyók paradicsommal és friss bazsalikommal
- Magyaros hideg ízelítő válogatott füstöltekből
- Hálóban sült csongrádi szűzpecsenye
- Libamájjal töltött sertés szűz
- Magyaros sajt-kóstoló fatálon
Kevert saláták
- Majonézes tojássaláta
- Görög pásztorsaláta
- Ananászos sonkasaláta
- Svéd gombasaláta
- Szőlős sajtsaláta dióval
Desszertek
- Mini tortaszeletek 5 ízben
- Egzotikus gyümölcssaláta
- Diós aranygaluska vaníliasodóval
- Tiramisu kocka
- Gyümölcs
- Gyümölcs kosár
- Péksütemények, kenyérfélék