Menü ajánlatunk Állófogadásokra

“A” Menü

Választható meleg ételek chafing-ben:

  • Parajos túrókrémmel töltött palacsinta lágy sajtmártással
  • Pulykamell-medalionok Kodály módra,kapros-paprikás mártással és zöldséges rizzsel.
  • Temesvári szárnyas-ragu (tejszínes, kapros, gombás, zöldbabos ragu) párolt rizzsel.
  • Sertésborda bakonyi módra, vajas galuskával.
  • Fokhagymás pulykacomb filé pirított gombás rizzsel.
  • Sertésborda Budapest módra (kacsamáj, gomba, zöldborsó, lecsó) petrezselymes burgonyával.
  • Hortobágyi húsos palacsinta.
  • Sörrel,mézzel sült sertéscsülök hagymás parasztos burgonyával.
  • Vörösboros-tüzes marhapörkölt pirított tarhonyával.
  • Kolozsvári mini töltött káposzta tejföllel.
  • Borjúpaprikás galuskával.
  • Fokhagymás rablóhúsok nyárson sütve,fűszeres steakburgonyával.
  • Tengeri halfilé sörtésztában sütve, sült burgonyával és tartármártással.
  • Mediterrán lasagne parmesan-os sajtmártással. (vegetáriánus)
  • Fokhagymás olíván pirított zöldségek bazsalikomos spagettivel. (vegetáriánus)

Hideg ételek

  • Zalai rákkal töltött parajos haltekercs
  • Zöldséges pulykamell rolád
  • Brokkolival és camemberttel göngyölt sertés szűz
  • Csabai kolbászos karaj
  • Fűszeres fasírtgolyók
  • Tatárbeafsteak konyhakerti zöldségekkel
  • Füstölt csülökgalantin friss zöldségekkel és tormával
  • Magyaros sajt-ízelítő

Kevert saláták

  • Franciasaláta
  • Majonézes hagymás burgonyasaláta
  • Sajtos kukoricasaláta
  • Vitamin saláta kapros-joghurtos dresszinggel
  • Svédgomba saláta

Desszertek

  • Édes aprósütemények 5 ízben
  • Kemencés tejes-pite baracklekvárral
  • Házi leveles rétes 3 ízben
  • Vargabéles vanília sodóval

Gyümölcstál

  • Idény gyümölcstál
  • Péksütemények, kenyérfélék

“B”menü

Választható meleg ételek chafing-ben:

  • Pulykamell-érmék erdei gyümölcsmártással, vajas burgonyapürével.
  • Baconbe göngyölt csirkemell szallagok fokhagymás-brokkolis pennével.
  • Fokhagymás kacsacomb párolt káposztával és magyaros tört burgonyával
  • Harcsapaprikás túrós csuszával.
  • Libamájrizottó.
  • Zöldhalmi zsiványpecsenye pirított burgonyával
  • Pirított jércemell csíkok tejszínes-vargányás tagliatellével
  • Magyaros szűzérmék korongburgonyával
  • Füstöltekkel töltött sertéskaraj sült burgonyával
  • Eszterházy vadas marharagu, bundás-kenyér gombóccal
  • Borókás vadragu erdei gombákkal és burgonyakrokettel
  • Mandulás rántott sajt (vegetáriánus)
  • Mediterrán lecsó (vegetáriánus)

Hideg ételek

  • Gödöllői töltött csirkecomb
  • Akácmézben érlelt mandulás pulykamellrolád
  • Aszalt gyümölcsökkel töltött csirkemell
  • Hideg kacsamáj saját zsírjával és kerti zöldekkel
  • Füstölt lazacrózsák kaviárral és citrommal
  • Mozzarella sajtgolyók paradicsommal és friss bazsalikommal
  • Magyaros hideg ízelítő válogatott füstöltekből
  • Hálóban sült csongrádi szűzpecsenye
  • Libamájjal töltött sertés szűz
  • Magyaros sajt-kóstoló fatálon

Kevert saláták

  • Majonézes tojássaláta
  • Görög pásztorsaláta
  • Ananászos sonkasaláta
  • Svéd gombasaláta
  • Szőlős sajtsaláta dióval

Desszertek

  • Mini tortaszeletek 5 ízben
  • Egzotikus gyümölcssaláta
  • Diós aranygaluska vaníliasodóval
  • Tiramisu kocka
  • Gyümölcs
  • Gyümölcs kosár
  • Péksütemények, kenyérfélék

Lakodalmi menü ajánlatunkat itt olvashatja